ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μια φιλική ομάδα τεχνικών και ταπετσέριδων

Από το 1985

Εμπειρία και γνώσεις στο τομέα των επίπλων γραφείου άνω των 35 ετών.

Άριστη ποιότητα

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟ ΤΟ 2013

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Στόχος μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας για κατασκευή και επιδιόρθωση επίπλων γραφείου και σπιτιού.

 Το 2013 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρεία ΑΛ.ΜΑ.ΚΩΝ. που αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς και ταπετσέριδες με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε επαγγελματικούς χώρους γραφείων, αλλά και οικίες.

Η κύρια μας ειδίκευση είναι η κατασκευή και επισκευή καθισμάτων γραφείου με πρώτες ύλες αποκλειστικά από Ιταλία και Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων μας.

Πέραν αυτού, αναλαμβάνουμε την τεχνική και επισκευαστική υποστήριξη για επίπλωση γραφείων και οικιακών χώρων.

Αυτό περιλαμβάνει αποσυναρμολόγηση, μεταφορά και εκ νέου συναρμολόγηση επαγγελματικών χώρων γραφείων, επισκευές καθισμάτων γραφείου (καθίσματα όλων των τύπων και κατασκευαστών, γραφεία, βιβλιοθήκες, ερμάρια, μικροέπιπλα κ.α.), καθώς επίσης και η αντικατάσταση ταπετσαρίας σε επαγγελματικά και οικιακά σαλόνια.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματισμό, συνέπεια και εμπιστοσύνη, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση στον χώρο σας, ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε τις επιλογές σας και να προσφέρουμε ακριβώς τις λύσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

2013
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
4000
ΠΕΛΑΤΕΣ
190
ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
14
ΤΕΧΝΙΤΕΣ
35
ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
750
ΕΡΓΑ